Status efter de indledende kampe i Island 

Saturday, January 6, 2018 6:09:47 PM

Det har været en god dag sammen med de færøske spillere, hvor vi er endt ud med at have 8 pladser i semifinalerne i morgen!
Først skal Johanna Osberg fremhæves. Efter en fin indsats i 2. damesingle mod Island i landskampen i går, har hun været helt suveræn i dag i A-rækken. Det betyder, at hun er gået videre i 3 kategorier til semifinalerne. Damesingle, damedouble med Solfrid Hjørleifsdottir og mix med Rani I Bø.
I de rene doubler i M-rækken er Kristina Eriksen/Gunnva Jacobsen direkte i semifinalen og Benjamin Gunnarstein/Bartal Poulsen viste god form med en sikker sejr i kvart’, og er dermed også videre til i morgen. Kristina og Gunnva var hårdt matchet mod de fire stærkeste islandske piger, hvor vores piger spillede op til et godt niveau. Der mangler stadig lidt endnu for at kunne slå dem, men der blev dog vist god moral og fight det meste af tiden.
I herresingle i A-rækken er Rani også videre i herresingle, hvor han har ramt den rigtig godt i dag. Han har vundet tre, og vist god indstilling og taktisk snilde hele vejen. I den anden semifinale er Magni Hansen videre, som ligeledes vandt forholdsvis sikre tre sejre i dag, alle i to sæt. Til slut er Bartal videre til semifinalerne efter et par fine sejre i dag, bl.a. over den 2. seedede islænding; Kristorfer Finnsson i to sæt.
Det skal også nævnes, at Magnus Dal-Christiansen spillede en rigtig god turnering i dag. I mix var Magnus og Gunnva en smule overraskende i tre sæt mod et stærkt islandsk par, ligesom Magnus spillede tre lange og gode singler i M-rækken, hvor der med lidt held og mere tur i den kunne være blevet til et par sejre.
For mig personligt har det været en god oplevelse at coache, hvor jeg er positiv over et godt taktisk niveau fra vores spillere, hvor spilforståelsen og evnen til at læse modstanderen er forholdsvis god, og hvor vi helt sikkert kan forbedre os på nogle af de andre parametre. Det arbejde glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Yderligere har det været godt at samarbejde med Aritra Nandy, hvor jeg allerede føler, at vi har fået et godt team op at stå, hvor vi supplerer og hjælper hinanden godt. Nu har vi aftenen fri til at restituere og få fyldt op med lidt kulhydrater, så vi er friske til søndagens semi- og finaler!

/Sune Gavnholt